2010-07-17
 20:36:55

WIHO!

Shuee imon ska jag åka till kosovo på natten, vi bilar" (: BLERINA JAG KOMMER"
men jag kommer ej kunna blogga.. för ska träffa alla säga hejdå o sånt.. :( <3
igår sovde iaf merita hos mej efter filmkvällen, as skojj vi typ dansa afrik dans klockan 1 på natten! ;)
men nu ska jag dra, puss <3

ha det bra, kanske bloggar i kosovo! :)
2010-07-15
 22:46:59

Badat'! ;)

Shue, igår var jag ute med folk., och idag har jag badat först med marimonga,, och sen kom moa och elin,, och sen kom kosso,suzan och merita.. ´när det stängdes drog vi till suzans morsas jobb( nån pizzeria) och dom käkade., jag palla inte hade redan käkat pizza innan.. senare drog vill arons igen där vi träffade alla från tuna och vi badade och sen åkte jag buss hem med elin och nu sitter jag här.. imon ska jag på filmkväll hos nai.. jag ska dit ganska tidigt ska hjälpa henne med saker så jag hinner inte blogga nå tidigare , för då sover jag ! (:

byee
2010-07-13
 22:09:43

jobbat! (:

Hejj,jag har inte hunnit blogga för har varit o badat o sånt..
men idag har jag iaf varit i max och jobbat med Dorcasi.. vi jobbar till basketen!:p
det var inte så jobbigt vi fick typ blåsa balonger o dela ut kuponger och sen fick vi käka gratis och plus att vi fick sluta 2 timmar tidigare för ayy vi jobba så snabbt o bra! (Y) haha
men senare drog vi med bussen till dollar och jag köpte ansikts mask,. och sen drog vi direkt till dorcas o chillade o sånt..sen drog hennes morsa och då kom alla nai,dreni,asenap och dom.. då tittade vi på film och sen så satt vi och lyssnade på hög musik tills grannarna kom då" :P just nu sitter jag och käkar .. choklad,vanilj puddin :P

hejdå


en bild på , Nai,mej,elin när vi var i bussen  ( alla samma skor ;P )
2010-07-11
 01:02:19

Varit med merita..(: <3

Heejsaan... idag har jag vaknat kring 11... senare så chillade jag framför datan till 4 typ.. sen kom dreni och jag käkade och fixade mej o sånt.. senare kom merita och vi chillade hos mej ett tag.. senare drog vi ut med robin lite och sen drog vi till dreni och tittade på nån skräckfilm som sög, senare följde jag merita till busshållplatsen och sen drog jag hem,, och dreni töjde ut mitt hål i örat... men jag tog bort det på en gång.. inte fint fan.. (:

nu sitter jag här och snackar med min bror och dreni ( dreni ska sova här)
2010-07-09
 23:29:13

Badat(igen)

Hejjsan, idag har hela familjen städat hela huset! ( team work.. haha skojja ) (Y) men senare så har jag har varit o ''kvällsbadat'' på arons idag med Merita,Dreni,Nai,Moa,Malin,Asena och robin.. det var as roligt! ;) senare åkte jag buss med Asenap och Nai hem! (:

Nu sitter jag o chattar med alla töntar! (:

(Blerina jag vet att du saknar mig) :P




Lite bilder från idag.. (:

Merita och Jag! <3

Hahaha Dreni leker superman!

Den fina och den fula kusinen.. (:

Hhahaha jag och Dreni = biatch fight!

Nån bild... (:

Nai,jag och robin in tha huud( nån bild sen igår)


Hejdå!:P


2010-07-09
 12:05:01

hos dajt

nemen hej!

e her hos dajt (min mammas familj( och siter och dricker arab te,i dag ska vi nog dra ut och ta en kopp ol med familjan min ojahh. ne men herro ska nog ta och springa i veg ertt tag.

fan vad kul jag har utan dig didde!!


hhahha min sota kusin<33
2010-07-08
 23:44:32

Badat och solat..

Shuee, idag har jag varit i arons med merita,marigona,linnea,dorcas,nai,robin och dreni.. men alla andra bara solade(  osociala -.- ) men jag hade iaf roligt med merita! :D senare när det stängde drog vi runt lite i örnäset och chillade.. kring 7 så drog vi till arons igen och bada ( inga jävla badvakter som inte låter en bada utan att man gjort nå fel -.-) senare så tog jag ,dorcas och nai bussen hem ... eftersom bussen inte kom på en halvtimme så skickade vi lite låtar till varan från mobilen o blabla... (:
2010-07-07
 23:51:04

Inte hunnit blogga nå...

Hejj! (:
igår var jag i arons med Marimonga,Asena och Linnea(:
vi badade och sola det var as varmt!:O första gången typ..
men jävla dreni och mehmet höll på .. -.-'
senare mot kvällen gick jag och dreni ut lite och spelade basket... sen drog vi förbi mig och hämta chips och popcorn, sen drog vi till dreni och títtade på Jason(fredag den 13) den var typ bra! (: sen drog jag hem..



Idag så kom Dorcasi till luleå, så jag drog hem till henne.. sen kom asenap och vi åt turkish! :D hahhahaa locoma på albanska och turkiska.. :)
sen kom robin hood och dreni , dreni och dorcasi hade biatch fight! hahahahhaa! :D
senare drog jag hem och packade.. jag skulle åka buss med Nai och Elin till arons för asenap,dreni och robin hood cyklade.. fan vad sur jag blev för jag fick vänta på bussen i 40 min -.- jag trodde den skulle komma tidigare....
sen så var vi framme i arons och vi tjuvbadade det var as rolig ! :D Merita och Marimonga var där oxå ! (:
Nu sitter jag och chillar.. (:


2010-07-06
 16:48:33

6/7-2010

hej:)  min dag i dag har varit ganska s] tr]kig men senare kring 7 s[ blir det kul, f'r d] ska vi dra till stan och k'pa saker. Fan vi kanske inte ska till turkiet men om vi inte drar dit s] klommer vi dra till durs:) men jalla nu ska jag dra herr]



2010-07-05
 23:08:42

Har badat.. (:

Nemen hejsan.. :P
idag har jag varit i tunavallen , och sen kom då marimonga! (:
Senare när arons stängde drog jag,Asenap,Robin, Dreni,Marimonga och say dit och bada,, fan vad varmt vattnet var och det var ju ingen där så vi hade hela polen för oss själva, men det var bara jag och dreni som bada!
sen dreni bah: vakterna kommer.. så vi drog upp och klädde på oss sen chilla vi bara i örnäset .. och sen åkte vi buss hem! (:

Har tagit bilder men jag kan inte lägga ut för det är nå fel på min USB.. -.-'

Beyonce- upgrade u
2010-07-05
 00:48:29

Varit i örnäset..(:

Tja, idag har jag varit hos mary-linn!
jag, dreni , robin -.-' och asenap tittade karate kid .. men jag han inte se hela för min morsa ringde och sa att vi skulle till örnäset till marigona och dom.. och då åkte vi dit, jag och marigona drog till coop lite och köpte tuggummin och tårta..! sen drog vi till arons, då kom det nåra 6 åriga killar och börja hålla  på.. men iaf sen drog vi till en kulle och satt på en bänk och snackade typ i 1 timme.. (: sen drog jag till mary igen och vi tittade på kick-ass! (:


<3

Nu sitter jag och lyssnar på musik! :P

David Guette ft.Fergie- gettin over you
2010-07-04
 22:03:30

kosovo/Blerina

heej:) e h'r i kosovo och det 'r gannska s[ varmt typ 25g. I dag ass] skit sopanallah vad det rengnade det b'rjade ocks[ haggla:O haha ja och min kusin jick ut och dansade i rengenet och blixten va 20 sekunder bort fr[n oss (jag r'knnade) ass] haglarnna var skit stora typ som k'ttbullar..

men vi ska kanske till turkiet och vara d'r i 10 dar men om vi inte g'r de d] drar vi till albanien.
herr] ska dra typ nu ut till stan.




2010-07-04
 13:01:04

As trött...

Shue, är as trött eftersom jag la mig sent igår och vaknade halv 11 -.-'
idag hade vi basket träning.. man mäkte typ att vi inte spelat nå mke basket under sommarlovet..
men det var as varmt ute.. jag vill dra o´bada menn ingen kommer säkert följa med-.-'

En gammal bild från nån cup! (:

Hejdå!
2010-07-04
 00:44:50

-.-'

Shululuu , sitter och käkar russifrutti och snackar med marimonga på msn! (:

Hejd¨å
2010-07-03
 21:59:37

ÄR AS PIGG! :D

Hejsaan, idag har jag varit på Zhilas fest.. det var roligt sen kom dom andra killarna så vi körde sanning elr konka med sånna här kort.. och sen så gjorde vi nå med stolarna och snacakde lite o så..
sen så drog alla killar och vi gick till tunavallen och spelade lite fotboll , sen drog vi till lokalen och städade... nu är jag hemma och snackar med Asenap och Dreni på msn..! kommer inte kunna somna idag .. -.- ska vkna 10 imon eftersom vi har basketträning klockan 11... (:





Men nuuuu ska jag dra.. hejdå! (:
2010-07-03
 13:10:16

Snackar med blerina!!!

Hejjjjj! har inte snackat med Blerina sen hon drog.. nu snackar jag med henne på msn! :D<3
fan vad jag har saknat henne.. blev as glad när hon logga in! men iaf snart ska jag börja fixa mej lite innan zhilans fest! :D


En bild på mej ,marri och nai.. hade ingen annan o lägga in!


2010-07-03
 00:43:08

Solat! (:

Shululu , idag har jag varit i stranden hela dagen med betul,nai,asenap, dilan,mary och zhilan! (:
det var roligt för vi firade betuls födelsedag o käka glass o sånt.. imorn ska jag till zhinka's(zhilan) hon ska oxå fira, fast det är i lokalen! (: men iaf senare kom marigona så vi drog till tunavallen och chilla med dom andra!

Fan vad jag saknar Blerina och Dorcas! <3


En bild på Nai och mig! (:

En till bild på oss! (: <3